ФутболЦСКА-София

ЦСКА поднесе невероятна изненада на свой фен

Коледа още не е дошла, но в лагера на „армейците“ започва да цари празнично настроение. Но за разлика от Дядо Коледа, тук е достатъчно да си гледал мач на любимия си ЦСКА на рождения си ден и да си фен на отбора откакто се помниш.

65-годишният дългогодишен фен на тима Васил Димитров направи именно това – отиде на стадиона, за да изгледа победата на ЦСКА срещу Черноморец Балчик. За негова изненада от клуба решиха да го изненадат като лично Стойко Сакалиев се видя с него и му подари фланелка с автографи на играчите.

profittips-the best football tips

Ето и какво споделиха от клуба по този повод:

В Балчик щастливите „армейски“ сърца по трибуните бяха много, но за един човек мачът за Купата беше още по-специален.

Вчера нашият фен от Силистра Васил Димитров навършваше 65 г. Привърженик е на ЦСКА цял живот. Запалва искрата и в сина си – Симеон.

В знак на благодарност момчето иска да изненада баща си по запомнящ се начин. И успява. Васил дълго ще пази спомена от изненадата на Стойко Сакалиев, който се срещна с него на трибуните на „Арена Балчик“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker