Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Борислав Цонев: Уелтън е най-добрият и си личи липсата му

Бившият футболист на Левски и настоящ на китайският Далиан Про даде интервю. Той самият призна, че следи родното първенство заради брат си, който е играч на Арда.

„Минаха няколко дни. Превъзмогнах това, което се случи. Такива неща са част от футбола“, заяви той по повод на пропуснатата от него дузпа, който пропуск прати тима му във втория ешелон на китайския футбол.

profittips-the best football tips

Цонев признава, че е свикнал с живота в Китай, но му липсват приятелите и роднините в България. Затова не изключва никакви варианти за бъдещето си макар в момента все още да няма нито една конкретна оферта към него.

Борислав Цонев се завърна едва преди няколко дни в България, но не пропуска всяко футболно събитие, което го вълнува. Във вторник беше на трибуните в Бистрица и наблюдава на живо двубоя ФК ЦСКА 1948 срещу Левски, загубен от Левски с фамозен гол на Педриньо.

„За мен Левски игра добре. Уелтън е най-добрият в офанзивен план и си личи липсата му, но и другите много се стараха. Просто Левски се нуждае от повече вариативност в състава, защото сезонът е дълъг.“

Снимка: Sportlive.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker