Извън БългарияФутбол

В Румъния: Петев сравни дебютния си мач с Левски – ЦСКА, местните журналисти го коригираха

Някак между другото покрай протестите срещу БФС и мачовете в родното първенство Ивайло Петев си намери работа. От дни той е начело на Университатя Крайова и лично президентът на клуба го представи.

Българинът се оказа в куриозна ситуация по време на интервю преди дебюта си срещу Динамо Букурещ. Петев заяви, че мачът напомня на родните дербита между Левски и ЦСКА, но местните журналисти го поправиха, заявявайки, че е по-скоро като двубой между Локомотив Пловдив и ЦСКА.

profittips-the best football tips

Ето и какви бяха думите на българският треньор:

“Сега не мисля за трансфери, защото имаме мачове за изиграване. Имам емоции от Шампионска лига за плейофите, но трябва да предприемем всичко стъпка по стъпка. Съперникът ни е важен, ние го уважаваме, независимо от формата му, знам какво означава Динамо за Крайова, ще бъде един вид Левски – ЦСКА. Това дерби не е от вчера, независимо от позициите, на които са отборите, дербито си е дерби”, допълни новият треньор на Университатя.“

Официалният дебют на Ивайло Петев ще бъде утре на стадион „Йон Облеменко“.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker