НационалиТОПФутбол

Не е за вярване! Втори обрат за мача с Унгария в рамките на същия ден

Сигурно някои от вас са гледали филми от онзи жанр, където някъде в сюжетната линия е заложен голям обрат. Дори да знаеш, че такъв предстои, е трудно да се сетиш какъв ще е и кога ще се случи.

Е, според колегите ни от Sportal.bg обратите във филма, свързан с това на кой стадион ще се играе мачът между националите на България и Унгария, продължават и вече надминаха стандартната бройка според стандартите на киното! Оказва се, че двубоят отново остава без стадион за изиграването си.

profittips-the best football tips

Първоначално националите ни трябваше да играят на Националния стадион, но БФС и УЕФА стигнаха до извода, че трябва да бъде преместен в Пловдив. На „Колежа“ обаче ще се извършват ремонтни дейности по време на паузата за националите и на националите им беше показана вратата.

Тази сутрин кметът на Пловдив увери, че мачът ще се играе именно там. Но в последния час нещата отново се разсъхнаха и така националите продължават да си търсят стадион за мача от група „G“ на квалификациите за Евро 2024.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker