Левски (София)ТОПФутбол

Раздор в съблекалнята на Левски! Напрежение между българи и чужденци

Голямо напрежение се е създало в съблекалнята на Левски между българи и чужденци, съобщава „Тема Спорт“. Разбира се това се отразява на представянето на отбора и негативните резултати през последните седмици.

В началото на кампанията „сините“ стигнаха до доста победи в добавеното време – както в Първа лига, така и в евротурнирите, като Николай Костов твърдеше, че това не е случайно. Сега обаче се наблюдава липсва желание в играта на футболистите и когато стане трудно отказват да се борят.

profittips-the best football tips

Отделно от това треньорът Николай Костов се оплака и от това, че казусът с нови договори на водещи футболисти също влияе. Това се отнася за трима футболисти, които стартираха срещу Ботев Пд вчера – Келиан ван дер Каап, Жереми Петрис и Андриан Краев. От тях единствено нидерландският централен защитник не е със статут на твърд титуляр.

Ситуацията с Петрис и Краев е била обсъждана и на проведеното през миналата седмица Общо събрание. Тогава мажоритарният собственик Наско Сираков е признал, че на играчите са предложени нови договор с доста по-добри финансови параметри в тях, но те отказват да ги подпишат. Настоящите им контракти са до края на първенството.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker