НационалиФутбол

Министърът на спорта: Ще търсим отговорност защо ще се играе пред празни трибуни

Министърът на младежта и спорта – Димитър Илиев коментира официално пред медиите преди организираната в сградата на спортното ведомство среща между представители на БФС и представители на изключените 145 клуба.

Разбира се той засегна темата около скандалните решения свързани с евроквалификацията между България и Унгария, която трябва да се проведе на 16 ноември на националния стадиона „Васил Левски“ пред празни трибуни.

profittips-the best football tips

Илиев увери, че ще бъде потърсена отговорност защо срещата ще се играе при закрити врата. „Ще търсим отговорност защо ще се играе пред празни трибуни“, заяви спортният министър.

Припомняме, че срещата бе счетена за високорискова, което наложи БФС да премести мача на „Колежа“ в Пловдив, там обаче общината съгласувано със строителя на стадиона не разрешиха двубоя да бъде изигран. След дълги премеждия, УЕФА информира унгарската федерация тази сутрин, че по искане на българската федерация квалификационният мач за европейското първенство в четвъртък ще се проведе в София при закрити врата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker