ЦСКА-София

ЦСКА-София с интерес към играч на Арда

ЦСКА проявява интерес към Светослав Ковачев от отбора на Арда, съобщава „Тема Спорт“. 25-годишният футболист е в отлична форма и е впечатлил „червените“ с няколко гола в последните седмици. Той е универсален играч и може да играе на всяка позиция в нападението – както на крилата, така в центъра или на връха на атаката. Ковачев е възпитаник на школата на Лудогорец, но поради липса на възможности за прогрес в първия отбор и след игра в основно време за втория отбор във Втора лига, той преминава през Дунав и Етър, за да играе в елита. През началото на 2020 година той преминава в Арда, където става ключов футболист в отбора на Александър Тунчев. До момента той има над 130 мача в Първа лига.

ЦСКА стяга здрава лятна селекция и търси играчи на няколко позиции. От „Армията“ със сигурност търсят централен защитник, нападател и ляв краен бранител след тежката контузия на Брадли де Нойер. Напомняме, че скаутът на червените, Стойчо Стоилов, присъства на финала за купата на Румъния между Сепси и Университатя Клуж (0:0, 5:4 след дузпи), за да наблюдава изявите на левия бек на победителите, Андрес Думитреску. В следващите дни Стоилов ще следи футболисти и в Южна Америка, като се очаква да проведе преговори с нападатели от Колумбия и Бразилия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker