ВИДЕОЛевски (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Левски поднови тренировки днес

Днес в 15:30 часа Левски направи първото си занимание след равенството срещу Ботев (Пловдив) 1:1 на стадион „Георги Аспарухов“ в изминалия кръг на efbet Лига.

Футболистите водени от Николай Костов се събраха в камерен състав след като отсъстваха контузените Цунами, Джавад Ел Джемили, Уелтън и Билал Бари, както и националните играчи на „сините“.

profittips-the best football tips

Положението с Уелтън и Бари се подобрява като двамата провеждат бегови тренировки отделно от останилите.

Левият защитник на „сините“ Цунами се ще се възстановява в следващите седмици, а Ел Джемили ще поднови тренировки след няколко дни, като се очаква той да бъде готов за гостуването на Дунав в Русе в мач от Купата на България.

По-дълга почивка от основната група на Левски получиха Жереми Петрис и Николай Михайлов, който също пропуснаха тренировката.

profittips-the best football tips

Келиан ван дер Каап се включи в тренировката въпреки, че в последния мач на „сините“ получи удар, но стисна зъби и доигра мача.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели видео от днешната тренировка на Левски:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker