НационалиТОП

Органите на реда окупираха Националния стадион, предприети са стриктни мерки за сигурност

Около три часа преди евроквалификацията между България и Унгария, която започва в 19 часа, полицейското присъствие около националния стадион „Васил Левски“ вече е засилено. За момента трафикът по улиците не е ограничен. Около1600 ще бъдат органите на реда, които ще се грижат за случващото се на протеста около националния стадион.

Двубоят между отборите на България и Унгария ще се играе днес, 16 ноември, от 19 часа, без , на Национален стадион „Васил Левски“.Преди, по време и след провеждане на спортната среща и на протестните действия полицаи ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. 

profittips-the best football tips

На обособени пунктове, изградени около спортното съоръжение и в района на протестите, служители на реда ще извършват щателни проверки. Предприети са стриктни мерки за недопускане на участници в протестите, носещи забранени вещи и предмети – огнестрелни оръжия, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми, и чадъри.

От полицията обръщат внимание, че след 20:00 часа малолетните следва да бъдат с придружител.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker