ВИДЕОТОП

ВИДЕО: Ужас в столицата! Жандармерията нахлу в бар и налетя на бой на непротестиращи граждани

Днешният протест на българските футболни привърженици срещу ръководството на БФС ще се помни дълго време, най-вече с нечовешките военни действия, които приковаха вниманието ни в сърцето на столицата.

В резултат на масовия протест, жандармерията отговори с яростна агресия, след като нахлу в бар на бул. Васил Левски и започна да раздава правосъдие. „Органите на реда“ изведоха насилствено голяма част от присъстващите навън, а някои от посетителите на столичното заведение бяха жестоко удряни по време на акцията.

profittips-the best football tips

На съседна улица в центъра на София, родната жандармерия се прочу с още неадекватни прояви. Полицейските служители направиха капан на група мирно протестиращи граждани и насилствено ги призоваха да легнат на земята. „Органите на реда“ заобиколиха минувачите от двете страни на улицата, след което с яростни викове им заповядаха да се подчинят на волята им.

Становището на СДВР по случая е, че първата им атака към протестиращите е била с цел да се прекрати вътрешен конфликт между противникови фракции. Феновете обаче отричат твърдението, а и до момента няма видео, което потвърждава тезата на органите на реда. По-рано днес бе публикувана снимка на фенове на Левски и ЦСКА, които заедно протестират, забравяйки за клубните си пристрастия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker