Левски (София)Футбол

Николай Костов награди футболистите на Левски

Футболистите на Левски ще получат днес ден почивка. „Сините“ се готвят в малка група по време на паузата за националните отбори, тъй като има играчи, ангажирани с различните селекции.

Кристиан Димитров и Андриан Краев в мъжкия тим на България, Пламен Андреев, Асен Митков и Марин Петков за младежите и Хосе Кордоба за Панама, както и футболисти, които получиха повече дни за отдих.

profittips-the best football tips

Сред последните са Джавад ел Джемили и Жереми Петрис. Първият страдаше от контузия, но всичко при него е отшумяло и той ще бъде на разположение на Николай Костов за предстоящите мачове с Дунав за купата и Локомотив София в първенството.

Французинът ще пропусне двубоя с втородивизионния тим, тъй като е наказан. Възстановяването си продължават Велтон и Билал Бари, като надеждите са, че бразилецът ще се завърне в игра за мача с железничарите на 27 ноември. Сините ще подновят тренировки в неделя от 15:30 часа.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker