ТОПФутболЦСКА-София

Турски гранд следи изкъсо звезда на ЦСКА

Според информация на едно от най-големите турски издания Fanatik, местния гранд Бешикташ има интерес към двама офанзивни футболисти от българското първенство.

Изданието твърди, че треньорът на тима Ръза Чалъмбай харесва много качествата на нападателя на Ботев Пловдив Антоан Бароан. Освен това на него е бил предложен плеймейкъра на ЦСКА Тобиас Хайнц.

profittips-the best football tips

Специалистът е поискал допълнителен анализ на качествата на норвежеца, а в Турция припомнят, че той вече е играл в южната ни съседка. Между 2019 и 2021 година той носи екипа на местния Касъмпаша.

В момента Хайнц не се намира в най-добрата си форма. Той стартира сезона много силно – с 3 попадения и 3 асистенции в предишните 9 мача, но след това попадна в дупка, от която така и не успява да излезе. Не е изключено в някоя от следващите срещи на тима той да остане на резервната скамейка, ако не подобри формата си.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker