Извън БългарияФутбол

Високо напрежение! На мача със Сърбия могат да се засекат протестиращи и президента на УЕФА

От световната централа обявиха, че президентът Александър Чеферин ще присъства на двубоя между Сърбия и България. Причината за присъствието му е, че той е избрал деня, за да открие новопостроен стадион в Зайчар.

Преди и след срещата Чеферин ще се срещне с политическото ръководство на Сърбия. Самият Александър Вучич се очаква да бъде един от хората, с които ще се види началникът на футболната централа по време на посещението си.

profittips-the best football tips

Идилията може да бъде помрачена, защото по-рано днес организаторите на протестите срещу БФС поканиха за протест и на двубоя на националите ни със Сърбия. Те заявиха, че докато няма оставки, протестите ще продължават.

Не е ясно дали обявеният изпълком от страна на БФС се брои за подаване на оставка или все пак ще има протести в западната ни съседка.

Снимка: Topsport.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker