НационалиФутбол

И Христо Стоичков похвали работата на Илиан Илиев

Легендата на българския футбол Христо Стоичков даде своето мнение за назначението на Илиан Илиев за национален селекционер на България. Новият наставник дебютира с две последователни равенства с резултат 2:2 срещу Унгария и Сърбия.

„Вижте, аз съм щастлив, че Илиан прие тази покана в най-трудния момент. Оставих тези критики, които бях свикнал да отправям. Научих се на много неща в нашата телевизия. Научих се как да направиш позитивна критика.

profittips-the best football tips

Имах възможността да разговарям с Илиев, и ми каза: „Ицо, няма начин, трябва да поема ангажимент.” За мен един добър треньор, изключително трудолюбиво момче. Имах възможността да играя с него в последните му мачове в националния отбор.

За съжаление не успя да попадне сред 24-те, които бяхме в Америка, но във времето Илиан показа, че е един треньор със страхотни идеи. За жалост ние в България имаме много диаманти, които не можем да полираме. В чужбина е обратното, имат малко, но ги полират и стават. Тук имаме много диаманти, на които трябва да се обърне внимание”, сподели Христо Стоичков пред „Гонг“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker