ЦСКА-София

Основни фуболисти на ЦСКА-София ще трябва да внимават

Настъпващият сблъсък между ЦСКА и ЦСКА 1948 е от решаващо значение. Няколко важни играчи на ЦСКА-София трябва да бъдат особено внимателни в тази среща, за да бъдат на разположение на треньора Саша Илич за последния мач срещу Левски в този сезон. Изглежда много вероятно, че изходът на това дерби ще има решаващо значение за битката за шампионската титла.

Двама от основните флангови играчи на ЦСКА – Иван Турицов и Тибо Вион – са застрашени и може да пропуснат сблъсъка със сините. Иван Турицов има 4 жълти картона през този сезон и ако получи още едно официално предупреждение, ще бъде наказан с един мач дисквалификация. Тибо Вион, френският универсален боец, вече е получил жълт картон цели 8 пъти и рискува да бъде наказан за два мача. Същият риск виси и над голмайстора на отбора Дюкенс Назон.
„Тема Спорт“
Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker