Левски (София)ТОПФутбол

Европейски тим дава милиони за ас на Левски

Белгийският Стандард Лиеж все още има интерес към крилото на Левски Уелтън. Бразилецът бе силно желан от този клуб през лятото. Тогава те изпратиха официална оферта за правата на фланговия нападател.

Ръководството на „сините“ обаче я отхвърлиха, тъй като сумата бе значително по-малко от това което желаеха от „Герена“ за талантливия футболист. Белгийците бяха склонни веднага да дадат 1 милион долара.

profittips-the best football tips

В момента играчът вече притежава български паспорт, което означава, че няма да заема квота за състезател извън Европейския съюз. А това също е плюс за столичани и прави Уелтън по-конвертируем.

Бразилецът сега се възстановява от контузия в глезена, която получи по време на домакинството на Черно море (1:0). Той получи травмата в края на двубоя, когато бе фаулиран от национала Виктор Попов. През кампанията крилото има на сметката си общо 19 двубоя във всички турнири. В Първа лига той бе на терена в 13 мача, в които вкара 2 гола. Участва и в шестте срещи в Лигата на конференциите, като в тях също бе точен два пъти.

Стандард се представя под очакванията в белгийското първенство и в момента заема 9-о място в класирането. Това е и причината клубът да инвестира средства в зимна селекция. Предстои да видим дали Велтон ще е част от нея.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker