Други отбориТОПФутбол

Началник в Дунав: Защо един път в тая държава не се изиграе нормален мач?

Техническият директор на Дунав (Русе) Светлин Симеонов не можеше да сдържа нервите си след края на двубоя за „Купата на България“ между тима му и Левски. Причината за това се оказа дузпата, отсъдена в полза на Левски в продължението на първата част.

„Левски е добър отбор, с добри единици. Имаха надмощие. Искам да задам само един въпрос. Ние сме нормален отбор, който се стреми да играе по честен начин. Защо един път не се случи в тая държава да се изиграе един нормален мач? Да се зарадват хората, футболистите. Защо не дойде един път един адекватен човек? Този човек беше наказан за шест месеца и идва. 

profittips-the best football tips

Визирам дузпата. Защо е това нещо? Защо хората да не харесват футбола? Ние сме на европейско ниво, не пестим пари. Не са закъснели парите за един ден. Тези хора дойдоха въпреки дъжда, избягали от работа. Това е поле за изява.

Този човек прекършва крила с това решение. Ние се трудим всеки един ден да подсигурим бъдещето на тези футболисти. Не може така! Идвайте адекватни хора! Учете се!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker