НационалиТОПФутбол

Стефанов за протеста: Полицаите дори бяха меки! Въвлякоха ги в някаква конспирация

Борислав Михайлов е предал Венцеслав Стефанов, твърди босът на Славия. Той отново говори за БФС, този път пред „Спортал“.

„Преди години Боби Михайлов беше свален заради 15-20 лумпена, изложихме се пред родината на футбола Англия. Сега България се изложи пред УЕФА по най-грозния начин – видях хулигани, видях озверели физиономии на протеста, който трябваше да е мирен.

profittips-the best football tips

Ако не се беше състоял този мач, България можеше да бъде изключена от УЕФА. Някой мисли ли го това! Личните пристрастия са си лични пристрастия. Аз не съм в Изпълкома и не съм фен на Борислав Михайлов, но това нещо в държавата не бива да се допуска, искат се оставки в полицията, в правителството, това не трябва да се допуска.
Заставам изцяло зад полицията, те бяха въвлечени в една конспирация. Заслужават уважение! Не може да се пали и да се руши! Един месец се приканват различни агитки да протестират. Добре, но защо пред стадиона – отидете пред Футболния съюз. Отидоха там веднъж и започнаха да чупят, идват на стадиона на Славия – и там чупят. Агитките на Левски и ЦСКА още не са ми платили нищо за щетите.
Пак казвам – не съм фен на Боби Михайлов! Той ме предаде. Не мога обаче да призовавам за такъв протест, защото такъв вид протест е против футбола, против спокойствието на хората. Изпочупени бяха автомобилите и имуществото на невинни хора, това ли е начинът?

profittips-the best football tips

Изцяло съм зад полицията. Полицаите дори бяха меки, гледал съм протести в Германия, Франция, Англия. Каква работа имат протестиращите да хвърлят камъни по полицията и да палят колите? Кой им е дал това право? Как така чупиш чуждо имущество?! Това е вандализъм“, каза Стефанов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker