ФутболЦСКА-София

Капитан на ЦСКА бе засипан с похвали в родината си

Капитанът на ЦСКА Амос Юга бе обсипан със суперлативи в родината си ЦАР, след като игра цял мач при равенството на тима му с Мали като гост. За Мали вкара Камори Думбия, а за сънародниците на Юга изравни Жофри Кондогбия.

Амос Юга игра като централен защитник за родината си и се представи отлично. Припомня ме, че след като обиколи доста позиции в ЦСКА, Амос играе сега при Нестор Ел Маестро като човека пред защитата в схема с четири халфа във формата на ромб.

profittips-the best football tips

30-годишният Юга вчера се завърна в България и заедно със Станислав Шопов, Християн Петров и Енес Махмутович се присъединиха към отбора.

ЦСКА се изправя срещу Етър в събота от 17:30 часа на стадион „Българска армия“. „Червените“ са лидер в класирането и ако спечелят останалите си 3 мача до края на годината срещу „виолетовите“, Славия и Лудогорец, ще зимува на върха.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker