ТОПФутбол

Мъри ще прибира шестцифрена сума всеки месец в Турция

Стана ясно колко пари ще получава Станимир Стоилов новия си тим Гьозтепе. Любимецът на „сините“ фенове ще прибира около $55 000 (близо 100 000 лв.) на месец.

В тази сума не влизат възнагражденията на помощниците му, каквато практика има на много места. Бившият треньор на Левски се обвърза с клуба от Измир за 2,5 години.

profittips-the best football tips

Гьозтепе е собственост на базираната в Лондон компания „Спорт Републик“. В нея най-голямо участие има Драган Шолак, който преди година искаше да придобие Левски.

„Гьозтепе“ е първият турски клуб, притежаван от чуждестранен инвеститор. Местните медии твърдят, че в клуба има невиждани в историята му пари. Бюджетът е огромен.

Според него „Гьозтепе“ е най-богатият тим във второто ниво на турския футбол и е сред най-мощните въобще тимове в страната.

„България Днес“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker