Левски (София)ТОПФутбол

Гръцки гранд следи изкъсо футболист на Левски

Централният защитник на Левски Хосе Кордоба е попаднал сред желаните футболисти на гръцкия Панатинайкос. Отборът от Атина иска да подсили защитата си по време на зимната пауза.

В момента тимът има 28 точки и е първи в класирането. След 11 изиграни срещи има само 6 допуснали попадения.

profittips-the best football tips

До момента през кампанията 22-годишният панамски национал има общо 22 мача за Левски във всички турнири – 16 в Първа лига и 6 в турнира Лигата на Конференциите. Той пристигна на „Герена“ след старта на сезон 2021/2022 от втородивизионния по това време Етър. По времето на Станимир Стоилов той разви много качествата си.

През миналата година за Кордоба имаше интерес и от други европейски клубове. За него имаше оферта от Брьондби за 2 милиона евро, а след това руския Сочи бе готов да плати дори по-скъпо за правата на футболиста. В крайна сметка ръководството на „Герена“ реши да не го продава.

Много е вероятно Левски да се раздели с Ван дер Каап, защото неговия договор изтича и от „Герена“ ще искат да му вземат пари. „Сините“ са набелязали Хорхе Сегура от Локо (Пд).

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker