НационалиФутбол

БФС е на път да забърка юридическа каша

След епичното търсене на стадион за мача ни с Унгария и последвалите събития, БФС е на път да забърка дори по-голяма каша. За това ни уведоми сподвижникът на Димитър Бербатов и член на актуалния Изпълком Петър Величков.

Оказва се, че предстоящият Изпълком почти сигурно ще бъде нелегитимен. От централата със сигурност са допуснали поне едно нарушение на устава си. Ето и какво точно каза Величков:

profittips-the best football tips

„Вижте, няма как да бъде свикан легитимен Конгрес, ако заседанието на Изпълкома, който ще вземе решение за Конгрес, е нелегитимно. Това заседание на Изпълкома в понеделник ще бъде нелегитимно по отношението на свикване на Конгрес по една от двете причини – първо не е свикан Изпълкома вписан в търговския регистър или второ, ако е свикан Изпълкома вписан в Търговския регистър, аз не съм поканен на този Изпълком. И в двата случая не може да бъде свикан законно Конгрес, процедурата е опорочена тежко.“

Въпросният Изпълком трябва да се проведе на 27-ми ноември от 13 часа в базата на националите в Бояна.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker