ЦСКА-София

ЦСКА-София с важен мач за първото място

Днес от 17:45ч в двубой от 27-ия кръг на Първа лига, един срещу друг в Благоевград се изправят отборите на ЦСКА-София и Пирин. „Армейците“ загубиха първото място в класирането, след като Лудогорец надви Локомотив (София) с 1:0 и изпревари с една точка отбора от Борисовата градина.

profittips-the best football tips

След лошото представяне в мача срещу Левски, „червените“ ще търсят връщане към победния път. При успех над Пирин, момчетата на Саша Илич ще си върнат първото място, седмица преди директния сблъсък между двата съперника за титлата.

Припомняме, че в състава на ЦСКА се очаква завръщането на националът Иван Турицов, който лекува травма. Почти сигурно е, че сръбският наставник ще остави на резервната скамейка капитана Юрген Матей и Джонатан Линдсет. Двамата трябва да бъдат предпазени от наказания за предстоящия сблъсък с Лудогорец.

profittips-the best football tips

Пирин демонстрира добра игра под ръководството на Христо Янев, като в последните пет мача записа две победи, две равенства и една загуба. Особено забележителна беше победата над Лудогорец с 0:1 в Разград.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker