Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА ще отстоява първото място срещу Етър

ЦСКА-София приема Етър Велико Търново в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Мачът на стадион „Българска Армия“ стартира в 17:30 часа, а главен съдия ще бъде Кристиян Колев.

„Армейците“ са лидери в класирането с 38 точки, на две пред Лудогорец и Черно море, но с мач повече от разградчани. „Червените“ са в серия от 13 поредни двубоя без загуба в първенството и целта до паузата е една – да зимуват на върха в класирането, което означава три победи до края на календарната година.

profittips-the best football tips

„Болярите“ пък са последни с 8 точки, но идват със самочувствието, че могат да си тръгнат поне с точка от днешното гостуване, предвид скорошния мач с ЦСКА на стадион „Ивайло“, в който те успяха да затруднят максимално съперника си.

Двубоят вероятно е по-специален за наставника на Етър – Светослав Петров, който се завръща в „Борисовата градина“, след като прекара голяма част от кариерата си като футболист в клуба, а по-късно има и престой като помощник треньор на „армейците“.

Това ще е предпоследният мач на стадион „Българска Армия“ в този му вид, тъй като през седмицата от ЦСКА оповестиха голямата новина, че дейностите по изграждането на нов стадион ще започнат след мача с Лудогорец на 10 декември.  

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker