Първа лигаТОПФутбол

Прекратиха ЦСКА и Етър заради снежна буря!

Отборите на ЦСКА и Етър (Велико Търново) изиграха едно полувреме на стадион „Българска армия“ при нулево равенство. Атмосферната обстановка се усложни значително и след близо 30 минути обсъждане се реши мача да бъде доигран след 24 часа, предаде репортер на TribunaSofia.Bg.

Първият съдийски сигнал на предпоследния мач стадион „Българска армия“ е свирен от Кристиян Колев.

Червен картон за гостите в 12-ата минута след закъснял шпагат на Георги Александров. Първоначалната рекация на рефера беше само жълт картон за играча, но впоследствие съдията бе извикан на ВАР и той промени решението си показвайки червен картон на футболиста на гостите.

Възможност за откриване на резултата от ЦСКА в 22-ата минута след като Ангелов пресече нескопосано пас към Назон, но в същия момент топката се озова в Шакич, който не успя да преодолее защитник на „болярите“ с удар и да открие.

profittips-the best football tips

Гостите от Велико Търново показаха за какво са дошли в мача в 30-ата минута след като удариха гредата на Бусато. Кордоба не успя да подходи добре към дълго подаване и Мартин Тошев изстреля удар, който нацели дясната греда, при добавката Шано не успя да вкара.

В последните минути на първата част Назон пропусна добра възможност, след като бе изведен сам срещу Величков и само намесата на Николов попречи „армейците“ да водят в резултата.

Стартови състави:

ЦСКА: Бусато, Вион, Турицов, Кордоба, Петров, Марселино, Линдест, Хайнц (К), Шакич, Естрада, Назон

profittips-the best football tips

Етър: Величков, Димов, Ангелов (К), Александров, Станев, Николов, Янков, Кандидус, Ангелов, Букхолда, Тошев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker