Първа лигаТОПФутбол

Шеф на Етър: Попитаха ни за мнението ни, искахме да доиграем мача

Административният директор на Етър Страцимир Тинчев говори след прекратяването на двубоя между тима му и този на ЦСКА. Той заяви, че от Етър са искали да доиграят двубоя днес, но и допълни, че всички са видели какво е времето.

„Всичко като разговори между нас, съдиите и отбора домакин беше коректно. Нас ни попитаха какво е нашето мнение. То беше да доиграем мача. Причините бяха битови и организационни проблеми, свързани с настаняването на отбора. Мнението на домакините беше мачът да бъде отложен. 

profittips-the best football tips

Цялата съдийска бригада взе решение мачът да не се проведе днес, а утре. Ние ще си правим нашата организация как да се явим утре на мача. Ще направим всичко възможно да бъдем подготвени.

Това какъв екип като цвят най-вероятно ще го вземе администриращият орган. Това е казус, който май не се е случвал никога. Няма нещо потайно, то се видя какво е времето.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker