Първа лигаФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 трябваше да приеме Арда вчера, но ще гостува в Кърджали днес

Отборът на ЦСКА 1948 гостува на Арда Кърджали в отложен мач от третия кръг на първенството. „Червените“ от Бистрица трябваше да приемат днешния си съперник вчера по програмата от 18-ия кръг, но обилен снеговалеж натрупа край София и се оказа невъзможно срещата да се проведе по план.

Двата тима постигнаха взаимно съгласие двубоят да се премести от Бистрица в Кърджали, тъй като по настояване ЦСКА 1948 мачът от началото на сезона беше отложен, поради участието на „червените“ в евротурнирите.

profittips-the best football tips

Възпитаниците на Николай Панайотов са седми с 26 точки, но от 15 изиграни срещи, докато играчите на Александър Тунчев са с два пункта повече на петото място, с двубой повече от днешния си съперник.

Поредицата на столичния тим от седем последователни мача без загуба в Първа лига приключи в Благоевград, където отборът изненадващо отстъпи на Пирин с 1:2. Арда от своя страна загуби от Черно море с 0:1 след трите поредни нулеви равенства с Лудогорец, ЦСКА и Левски, но в последния си двубой спря поредицата от мачове без вкаран гол, побеждавайки Берое с минималното 1:0 в Кърджали.

За последно двата отбора се срещнаха именно на „Арена Арда“ в четвъртфинален мач за Купата на България през април. Тогава гостите успяха да спечелят мача си с 0:1 след продължения.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker