Спорт +Футбол

Сантиментален жест от голмайстора на българското първенство в подкрепа на Петър Хубчев

Голмайстор №1 в българското първенство – Мартин Камбуров, направи благороден жест към треньора Петър Хубчев, който се бори с коварна болест.

Камбуров дари специалната фланелка, която му бе подарена от Берое по случай отбелязването на неговия гол №254, с който той задмина Петър Жеков като голмайстор №1 на българския шампионат, за търга, средствата от който ще отидат в подкре за лечението на Петър Хубчев.  

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението от Берое за фланелката на Камбуров:

„254! С 254-ото си попадение Мартин Камбуров задмина Петър Жеков и стана голмайстор №1 на българския елит.

Освен голям футболист Мартин Камбуров е и голям човек. Той лично дари за нашия търг в помощ на Петър Хубчев специалната фланелка, която Берое му подари, след като разби рекорда именно с екипа на нашия любим клуб.

Началната цена на фланелката, която е и разписана от Камбуров, е 254 лева! Минималната стъпка за наддаване е 20 лева! Търгът ще се провежда само във фейсбук профила ни и ще се приемат наддавания до неделя, 3 декември!“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker