Левски (София)Футбол

Звезда на Левски вдъхва кураж на феновете

Офанзивният футболист на Левски Уелтън се завърна след контузия, това се случи при равенството с Локо София (2:2). Бразилецът се появи в игра в 84-ата минута на мястото на Хасими Фадига, но не успя да помогне на тима си да стигне до победата.

26-годишният футболист лекуваше контузия в глезена, която получи при успеха с 1:0 над Черно море на 22 октомври, и над месец бе извън терените. Уелтън бе емоционален в социалните мрежи след завръщането си.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува текста на Уелтън без редакторска намеса:

„Благодаря на Господ за завръщането в игра. Отново правя това, което най-много обичам. Все още имаме сили. Резултатът не бе това, което искахме, но продължаваме да се борим“.

Без него Левски нареди четири поредни мача без успех в шампионата и добави още един след равенството в „Надежда“, като бе постигната една победа – с 3:1 над Дунав за Купата на България. Уелтън се превърна в най-острия футболист на сините и липсата му се усети. От началото на сезона той изигра 20 двубоя във всички турнири, в които отбеляза четири гола.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker