ЦСКА 1948

Нова контузия в ЦСКА 1948, основен защитник аут за гостуването в Пазарджик

Централният защитник на ЦСКА 1948 Симеон Петров ще пропусне гостуването на Хебър Пазарджик от 19-ия кръг на Първа лига, след като е получил мускулно разтежение.

Напоследък българският национал загуби титулярното си място. За последно игра при победата срещу Левски на 7 ноември. Срещу Пирин остана неизползвана резерва, а срещу Арда не бе в групата.

profittips-the best football tips

По всяка вероятност в центъра на отбраната за „червените“ в Пазарджик ще действат неизменният титуляр Елитон и привлеченият от Славия през лятото Емил Виячки.

Това е втори удар по амбициите на Николай Панайотов за тази седмица, след като в понеделник се контузи и несменяемият титуляр под рамката – Даниел Наумов. Националът на България пропусна гостуването в Кърджали на Арда, където повече от достойно го замести Генадий Ганев, записвайки „суха мрежа“, а „червените“ от Бистрица победиха категорично с 3:0.

„dsport“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker