Левски (София)СлавияФутбол

Легенда на „сините“ слага край на кариерата си

„Славия“ обяви, че настоящият футболист на тима Дарко Тасевски ще прекрати кариерата си. Последната му поява на зеления терен ще бъде в най-старото столично дерби срещу „Локомотив“ (София).

Тасевски, който понастоящем е на 39 години, прекара дълго време не къде да е, а в „Левски“ (София). В кариерата му се забелязват и редица чужди клубове, както и родният „Славия“, където той намери последен пристан.

profittips-the best football tips

Ето и какво казаха от „Овча купел“:

Дарко Тасевски ще изиграе бенефисните си минути с екипа на Славия. Това ще се случи в срещата на БЕЛИТЕ у дома срещу Локомотив (София) от 36-ия кръг в шампионата. 39-годишният бивш национал на Република Северна Македония прекратява своята футболна кариера.

Тасевски премина при БЕЛИТЕ през януари 2019 година, след което изигра 54 мача, отбеляза 2 гола и направи 5 асистенции във всички турнири. В кариерата си халфът е носил екипа още на Вардар (Скопие), Металург (Запорожие), Левски (София), Ирони (Кирят Шмона), Патум Юнайтед и Съфанбъри.

През лятото на 2020 година Тасевски е част от състава на Славия, завършил на третото място в Първа лига.

ПФК Славия благодари на Дарко за работата и себераздаването на терена и му пожелава здраве и успехи в предстоящите му нови предизвикателства.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker