Левски (София)ТОПФутбол

При провал срещу Локо (Пд) Сираков бие шута на Костов

Днешният мач на Левски срещу отбора на Локомотив Пловдив е ключов за съдбата на Николай Костов като треньор на „сините“.

Левски се намират в изключително лоша серия от пет мача без победа в Първа лига. Това постави участието им в Топ 6 под въпрос. При нов провал днес тимът ще бъде и сериозно разклатен преди битката с Хебър за Купата на България.

profittips-the best football tips

При провал в Пазарджик те ще играят почти само за здраве до края на сезона. Единствената им цел ще бъде да хванат квота за Европа. А това най-вероятно ще стане през бараж. Ясно е, че едва ли ще бъдат първи, нито път втори.

Очаква се също така да има и сериозна реакция от трибуните при негативен резултат. Със сигурност виковете: „Оставка!“ ще кънтят след мача. И това няма да бъде само по адрес на Наско Сираков.

На „Герена“ са наясно със ситуацията и затова Костов беше приканен да затегне редиците. Явно добрината му не може да бъде оценена от част от играчите. Светъл лъч за него е завръщането в игра на изпитаните бойци Уелтън и Цунами, които могат да поведат останалите към победата.

profittips-the best football tips

Освен това на „сините“ не им се иска да се разделят по никое време с Костов. Едната причина е, че нямат и готов вариант за негов заместник, ако не се брои Елин Топузаков, който ще се превърне в нов Георги Тодоров, ако за пореден път се наеме да вади кестените от огъня.

Не е ясно обаче дали това ще даде резултат. Една част от феновете също не искат да бъде извършена смяна, но искат да се види и съживяване от страна на играчите.

Не може да се отрече и друг факт. Сериозна апатия налегна част от привържениците на тима. И то тази, която доскоро пълнеше касата на клуба с билети и присъствие във всеки мач. Според запознати до снощи са продадени малко над 1000 билета за срещата.

Сайтът, който следи продажбата на пропуски, показва цифрата 4286. Към нея обаче са добавени и притежателите на абонаментни карти, които са около 3500. Дори и всичките им притежатели да дойдат, то „сините“ ще се радват на подкрепата на максимум 5000 души, а за мач с такава важност, това е направо смешно.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker