Първа лигаЦСКА 1948

ЦСКА 1948 ще ухажва младежки национал

ЦСКА 1948 ще се опита да привлече нападателя на Хебър Пазарджик Георги Николов. 21-годишният младежки национал прави истински фурор в шампионата. Той има на сметката си вече 7 гола, като е изиграл 15 двубоя, в тринадесет от които е бил титуляр за зелените.

Силните му изяви и със селекцията на Александър Димитров, 5 попадения в 9 срещи, са накарали ЦСКА 1948 да погледне сериозно към него. Привличането му не би било проблем за ръководството на столичани, които се очаква в най-скоро време да отправят оферта към голмайстора.

profittips-the best football tips

Разбира се, важно е и съгласието на нападателя. Евентуалната му продажбата ще внесе и свежи финансови средства в клубната каса на Хебър, който след местните избори се оказа, че ще има сериозни трудности при довършването на шампионата.

Договорът на Георги Николов с Хебър е до юни 2025-а. Той бе привлечен през лятото от Спортист Своге, където също бе водещ реализатор. Таранът е желан и от Ботев Пд.

Днес при визитата на стадион „Георги Бенковски“ старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов няма да може да разчита на трима важни играчи – националите Наумов, Симеон Петров и Радослав Кирилов.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker