Левски (София)ТОПФутбол

Разделение на „Герена“! Сектор Б хули по Краев, фенове от останалите трибуни отговарят: „Смешни сте“

По време на съботния двубой между Левски и Локомотив, спечелен с 3:0 от „сините“, публиката на домакините отново беше едно от главните действащи лица. В началото на мача ултрасите си позволиха да изразят недоволстовото си към треньора на тима Николай Костов, заради слабите резултати напоследък.

На по-късен етап публиката се раздели на две групи – трибуната на „Сектор Б“, която недоволстваше и от капитана на отбора Андриан Краев и привърженици от сектори „А“ и „В“, които бурно освиркаха решението на най-крайната фракция на „сините“, предаде репортер на TribunaSofia.bg.

profittips-the best football tips

След като започнаха да падат голове във вратата на Локомотив, звездата на „сините“ Андриан Краев стана обект на недоволство и обидни думи от страна на Сектор Б, тъй като все още няма яснота около бъдещето му на стадион „Георги Аспарухов“. Не закъсня и реакцията на голям брой от останалите привърженици на тима, които на свой ред започнаха да скандират по адрес на Сектор Б: „Смешни сте“.

Припомняме, че Краев отбеляза гол за Левски в понеделник точно пред трибуната с привърженици на „сините“, но прие спокойно ситуацията и усмихнат се поздрави със съотборниците си. Липсата на голяма емоция очуди и озадачи допълнително Николай Костов.

Друг любопитен момент, който е знак за разделението в „синята“ общественост, е скандирането на името на бившия наставник на Левски – Станимир Стоилов. От неговото напускане през месец май, голяма част от феновете не подкрепят мажоритарния собственик Наско Сираков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker