ДЮШ

МВР даде задна! Опроверга собствените си твърдения

Както често се случва в живота, покрай постоянните обяснения между няколко страни често се стига до противоречия. Този път родната полиция изпадна в такова спрямо първоначалните си твърдения.

Още след протеста на 16-ти ноември от роднто вътрешно министерство обясниха, че са се намесили с водното оръдие като опит да успокоят фенове на ЦСКА и Левски, които са се сбили един с друг. Това беше отречено и от двете агитки, както и от други фенове, били на протеста.

profittips-the best football tips

В писмен отговор на Калин Стоянов до депутата от ПП Кристина Петкова става ясно, че въпросният бой няма как да бъде доказан от МВР. Полицията не разполага с видеоматериали, които показват въпросния бой макар че протеста се проведе в централната част на София, а не в някоя глуха уличка в крайните квартали.

Също така беше признато, че в СДВР не е постъпвала информация, че в акцията ще участват представители на конкретни агитки или футболни клубове, въобще нищо, говорещо за някаква подобна организация на ниво ултраси. МВР още не е дало обяснение за кадрите, в които се вижда как служители с маски бият паднал на пода човек вътре в бара, намиращ се непосредствено до спортното министерство.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker