ТОПФутболЦСКА-София

Десподов сравни феновете на ПАОК с тези на ЦСКА

Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов даде интервю за предаването „Арена спорт“, той там коментира адаптацията си в гръцкия ПАОК.

„Чувствам се отлично, започнах да навлизам добре в обстановката на отбора. Всеки един играч има нужда да се адаптира, нормално е, така беше и като бях в Австрия, и в Италия.

profittips-the best football tips

Винаги се иска някакво време, някакви месеци да навлезеш в обстановката на отбора – нови футболисти, нов треньор, нови виждания, но мисля, че добре се включвам и добре се случват нещата при мен“.

Един от причините, за добрата адаптация на Десподов са феновете на „черно-белите“, чиято подкрепа към тима се усеща непрестанно, разказва нападателят.

„Мога да ги сравня единствено с феновете на ЦСКА, но тук е много по-голяма фенска маса. Когато се играе мач от гръцкото първенство, спокойно идват по 20 хиляди на мач, няма значение с кого играем.

profittips-the best football tips

А когато има дерби, има по 30 хиляди, стадионът е пълен. Обстановката е доста по-емоционална, а феновете създават доста хубава атмосфера“, сподели футболистът.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker