Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Данило Дончич: Мачът с Левски ни вдигна самочувствието, но ни липсва креативност

Треньорът на Локомотив София Данило Дончич сподели своето мнение след инфарктно спечелената точка на своя тим. Във втори пореден мач столичните „железничари“ стигнаха до равенството в последната секунда.

„Ние знаехме, че в Благоевград винаги се играе трудно. Пирин играе здраво вкъщи има добър отбор и треньор. Жалко е, защото в началото тръгнахме добре, имахме чисти положения и от една грешка допуснахме един страхотен гол от тяхна страна в края на първото полувреме. През второто владеехме топката, но не създадохме достатъчно положения. Щастливи сме от късния гол и спечелената точка“, коментира Данило Дончич.

profittips-the best football tips

„На нас ни липсва креативност в нападение. Трябва да работим по този проблем. Създаваме положения, но не можем да вкараме. Не успяваме да поведем, защото така ще сме в друга ситуация. Във втори пореден мач догонваме резултат“, допълни той.

„Мачът с Левски само ни вдигна самочувствието, защото момчетата видяха, че могат да се справят срещу един гранд. В следващия мач срещу Арда ни е последен за годината, всеки гледа последните срещи, така че ще излезем за победа. Искаме да свършим календарната година в позитивна атмосфера“, завърши старши треньорът на Локомотив София.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker