ФутболЦСКА-София

Стана ясна една от възможните причини Хайнц да се пропие

Един от доскорошните асове в ЦСКА безспорно бе Тобиас Хайнц. Това бе играча, който дърпаше отбора на „червените“ и определено доказа на всички, че в него има класа. В Тоби обаче нещо изведнъж се счупи, видя се още в мача с Локомотов Пловдив на „Лаута“, а безличното му представяне продължава.

Лидерът на Сектор Г Иван Велчев вече написа, че норвежецът имал залитания по алкохола и хазарта, в които може би футболистът намира утеха от личните проблеми.

profittips-the best football tips

По информация на „Блиц“ причините за лошото му представяне са че майка му е болна от рак. Поради това при всяко спиране на първенството от началото на сезона Тобиас се качва на първия самолет до Норвегия, за да бъде близо до нея.

Според непотвърдена информация Хайнц искал по-рано да тръгне, за да бъде отново близо до майка си. ЦСКА има два последни мача за календарната 2023 г. Утре червените отново гостуват на Славия в осминафинал за Купата и в неделя приемат Лудогорец за първенство. Не е изключено между двата мача той пак да пътува.

Сходни проблеми мъчеха и друг любимец на „червената“ публика Греъм Кери. С тази разлика, че на ирландеца съпругата му беше болна от рак. В крайна сметка болестта разконцентрира Кери в изявите му на терена и той се прибра на Острова.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker