Първа лигаФутболЦСКА-София

Милко Георгиев пусна слух, Ангел Петричев му отговори

Макар в момента вниманието на всички във футболната ни общественост да е приковано към провеждащите се осминафинали за Купата на страната, Милко Георгиев и Ангел Петричев успяха да сменят фокусът на внимание макар и замалко. Поводът беше предстоящия двубой между ЦСКА и Лудогорец, който ще се изиграе на 10-ти този месец на „Българска армия“.

Началото постави известния армейски фен Милко Георгиев. Той пусна слух, че е възможно Лудогорец да поиска отлагане на двубоя с ЦСКА.

profittips-the best football tips

Този слух бързо достигна до Ангел Петричев. Шефът на Лудогорец коментира пред Sportal.bg твърдението по следния начин: „Дали ще искаме отлагане на мача с ЦСКА? Това са глупости. Дори през ум не ни е минавало такова нещо“

Двубоят се явява последния, който ще се изиграе на „Българска армия“ преди началото на реконструкцията, която „армейците“ отдавна искат да направят.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker