ТОПФутболЦСКА-София

Матиас Фаетон: Всички футболисти в ЦСКА са привлечени за мачове като този в неделя

Голмайсторът каза няколко думи след отстраняването на Славия за Купата. Победният гол в мача беше негово дело, с което се превърна в герой за тима си. Той говори и за предстоящия сблъсък на ЦСКА с Лудогорец.

„Познавахме отбора, играхме с тях миналата седмица. Мисля, че направихме добър мач, а най-важното е, че се класирахме напред. Това е мач за Купата, не беше същият. Ние подобрихме нашата ефикасност в атака. Най-важното е, че победихме.

profittips-the best football tips

Мисля, че имаме много добри играчи в предни позиции. Не всеки път вкарваме. Сега подобрихме това, което треньорът имаше към нас като изискване. 

Всички футболисти в ЦСКА са привлечени за такива мачове, какъвто е този в неделя. Мисля, че и след този мач ще се преди тях в класирането. Дано да бъдем лидери в класирането и приятна ваканция на всички мои съотборници.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker