ДЮШ

Левски спасява сезона с тежко гостуване в Пазарджик

Отборите на Левски и Хебър (Пазарджик) се изправят един срещу друг в двубой от осминафиналите в турнира Купата на България. Срещата на стадион „Георги Бенковски“ ще стартира в 14:30 часа.

Отборът на Хебър се намира в тежка финансова ситуация след оттеглянето на община Пазарджик, това обаче предполага, че ще мотивира отбора и ще се стреми максимално да стигне до крайния успех. Има слухове, че Пенев и неговия щаб ще поемат Спартак (Варна) от зимата.

profittips-the best football tips

Левски също не се намира в най-добрият си период. На практика отбора вече е извън борбата за титлата и приоритет пред клуба е спечелването на Купата. През уикенда „сините“ постигна победа с 3:0 над Локомотив (Пловдив) и зарадва привържениците си, които ще очакват подобно представяне и днес.

Очаква се за двубоя в Пазарджик треньорът Николай Костов да може да разчита на централния защитник Хосе Кордоба и крилото Роналдо, които са спрягани за трансфер в Русия. Аут за важния двубой от тима на Левски обаче е лявото крило Джавад Ел Джемили, който води сред стрелците на „сините“ в първенството заедно с Рикардиньо.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker