ЦСКА-София

ЦСКА-София без двама основни защитници в дербито

ЦСКА ще бъде лишен от нидерландските си централни защитници в предстоящото вечно дерби с Левски. Последният мач за сезона е на 7 юни (сряда) от 18.45 на стадион „Васил Левски“. В тази среща участие няма да вземе Мено Кох, който получи петия си жълт картон от началото на сезона срещу ФК ЦСКА 1948 Сф и ще бъде наказан с за един мач. Юрген Матей също е вероятно да бъде извън състава. Капитанът на „армейците“ принудително напусна последния мач на отбора в събота, като бе заменен от Кох. Той изпитва болки в коляното и не участва вчерашната тренировка, както и днес. Въпреки че съществуват някои шансове нидерландецът да бъде в пълна готовност за последната тренировка преди дербито във вторник, но е малко вероятно да започне срещу Левски.

В липсата на двамата нидерландци, защитната линия на ЦСКА ще се конфигурира с Махмутович отдясно, Християн Петров отляво и Амос Юга в центъра на защитата. Това не е първи път, в който „червените“ използват тази формация през този сезон – те я използваха в края на есента и при гостуването си на Пирин през пролетта. В тази конфигурация отборът има успехи – три победи: 2:0 срещу Черно море в мача на „Тича“, 2:1 срещу Септември в купата и 1:0 срещу Ботев в Благоевград, както и едно равенство – 0:0 срещу Локомотив София на стадион „Армията“.
„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker