Левски (София)ТОП

Сензационно! Бивш наставник и шампион с Левски се завръща начело на тима?

Както вече стана ясно, на „Герена“ се готви треньорска рокада, след като резултатите на тима тръгнаха стремглаво надолу през последните два месеца.

Димитър Димитров е сред възможните наследници на треньора Николай Костов в Левски, пише „Труд“. Опитният специалист е сред обсъжданите имена на стадион „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

Очаква се Костов да приключи със „сините“ след визитата на Ботев (Враца) в събота. В същото време Херо е свободен, откакто се раздели със Спартак (Вн) през лятото.

През последните седмици усилено се заговори, че бившият селекционер може да се върне на „Коритото“, но в качеството си на технически директор. През есента Димитров бе свързван и с отбор от Кипър, но в крайна сметка не се стигна до договор.

TribunaSofia.bg припомня, че Димитър Димитров – Херо е бил начело на „сините“ през пролетта на 2000 година, когато постигна златен дубъл – шампионска титла и Купата на България. Преди спечелването на двата трофея побеждава три пъти ЦСКА в рамките на месец и половина.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker