Левски (София)ТОП

Обрат! Ясно е бъдещето на Николай Костов!

Основна тема на стадион „Георги Аспраухов“ е бъдещето на треньора Николай Костов. След силното начало на сезона и паметните европейски вечери, Левски започна да криволичи в първенството. „Сините“ изостанаха сериозно от водачите в класирането, което на теория ги пренасочи към нова и единствена цел – атака на турнира за Купата на България.

Е, в сряда Левски отпадна и от тази надпревара след загубата от Хебър в Пазарджик, което се превърна в голямо петно и нова срамна страница във вековната клубна история. Логично се заговори за евентуалната смяна на Николай Костов, тъй като резултатите не отговарят на амбициите на отбора. Медиите твърдят, че 60-годишният специалист е с единия крак извън „Герена“, като ще ръководи и поскедния мач от есенния дял – в събота срещу Ботев Враца.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg научи ексклузивно, че Николай Костов ще остане в Левски и след Нова година. Наставникът все още не е загубил доверието на ръководството и ще продължи да изпълнява треньорски функции.

В интерес на истината, самият той неведнъж спомена, че има пълната подкрепа от ръководството, въпреки слабите резултати. От друга гледна точка, шефовете на „Герена“ също никога не са давали сигнал, че имат намерение да правят треньорска рокада. Единствените предпоставки за това решение са именно резултатите, както и покачващото се напрежение от страна на феновете.

Костов има подкрепата и от част от привържениците, които често през сезона скандираха неговото име, но съществува и друга общност, която категорично е против него и управлението на Сираков. Както вече е известно, подготвя се масов протест на „сините“ срещу бившия нападател от САЩ 94. Причините са свързани със слабото представяне на тима, поредния нулев сезон, в който максимален успех ще е бараж за евротурните, както и финансовата несигурност, която все още е в мъгливо състояние.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker