Анализи и коментариФутбол

Каква я свършиха… за Купата? /брой седми/

И тази седмица двата софийски гранда имаха изпити пред своята публика. Този път изпитите бяха свързани с Купата на България, а единият от тях направи изключително лошо впечатление с представянето си.

По стар бефесарски навик ЦСКА откриха футболния маратон на грандовете. Те влизаха в двубоя със Славия след като преди дни хиксираха в доста странен двубой с тима от „Овча купел“. Този път късметът бе на тяхна страна и след като поведоха, треньорът на тима реши да не оставя нищо на случайността и се зае да пази резултата, осигурявайки продължаване напред към четвъртфиналите.

profittips-the best football tips

Мачът ще се запомни с контузията на Бусато, който преди това си свърши работата отлично. Иначе тимът на ЦСКА имаше инициативата до гола, после я даде на съперника си. Съответно очакван брой ъглови удари – 9 на 2 в полза на Славия. Всеки, който гледа роден футбол, едва ли е изненадан от това, че жълтите картони са в полза на ЦСКА – 3 за Славия и 6 за „червените“.

Едва ли някой очакваше това, което видяхме на стадиона в Пазарджик. Хебър с неяснота дали ще съществува догодина, Левски тъкмо излезе от серия мачове без победа срещу Локомотив Пловдив. Но напук на очакванията Хебър изглеждаха като немски гранд в компанията на Левски. Тимът поведе през второто полувреме, но в първите секунди на продължението вездесъщият Уелтън изравни. В последните секунди на продължението пък юношата на Левски Кабов довърши родния си клуб.

Категорично предимущество на Хебър във всеки един показател. Затова пък грубостите бяха малко и двата тима се разминаха с по 1 жълт картон. Е, тук не броим грешката на вратаря Андреев, който от близко разстояние шутира топката с всичка сила в главата на Жереми Петрис!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker