Левски (София)ТОПФутбол

Левски отново изпусна питомното и ще гони дивото

Днес един срещу друг се изправят Ботев Враца и Левски София. Обикновено това минава за предизвестен сблъсък, но в момента гостите минават през силни турбуленции, така че не е съвсем сигурно какво да очакваме.

Домакините от Ботев посрещат този двубой на предпоследното място в класирането с 13 точки. Тимът на Христо Янев загуби със смразяващото 5:0 в предишният кръг срещу хегемона Лудогорец след като тъкмо се беше попривдигнал в двубоя си с Локо Пловдив. Всъщност врачани загубиха 4 от последните си 5 двубоя за първенство, което не носи много поводи за оптимизъм. Като добавим и факта, че в последните 15 двубоя срещу Левски те имат 2 победи, 3 хикса и 10 загуби, няма причина за добро настроение в щаба им. Те имат само два коза в ръкава си – кризата в Левски и факта, че тимът е взел повечето си точки този сезон като домакин.

profittips-the best football tips

Левски, който доскоро беше без Уелтън и нижеше срамни резултати, се върна на правия път срещу изпадналия в криза тим на Локомотив. И когато всичко изглеждаше така сякаш проблемите с контузии и свързаните с тях лоши резултати са в миналото, дойде… Хебър! „Сините“ се намират на шеста позиция със своите 32 точки и към момента имат 9 победи, 5 равни и 5 загуби, т.е. почти равен брой спечелени и провалени двубои.

Статистически Ботев Враца е удобен съперник за „сините“ и макар те да са изключително домакински отбор през настоящия сезон /22 точки взети у дома срещу 10 в гостувания/, гостуващ на друг домакински отбор, все пак изглежда, че ако нещата не се объркат прекалено, Левски ще си тръгне с трите точки.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker