ФутболЦСКА-София

Бусато иска златен дубъл с ЦСКА

Несменяемият титуляр в ЦСКА Густаво Бусато ще застане под рамката в дербито срещу Лудогорец, въпреки че той получи контузия в мача със Славия.

Той заяви в родината си, че е изключително доволен от кампанията. И е уверен, че тя може да завърши със златен дубъл – титла и купа. Повод за оптимизма му е отличната серия на червените.

profittips-the best football tips

„Много съм щастлив тук. Намираме се в уникален период. В момента сме в поредица от 19 мача без загуба във всички турнири. Сега застудя в България, но за 5 сезона съм се адаптирал с климата. Играл съм и в мачове при минус 10 градуса.

Малко е плашещо, но съм свикнал. Искам да спечеля втората си купа на България, а наред с това и титлата“, заяви Бусато пред ocuriosodofutebol.com.br. Той се върна и към успеха с 1:0 над Славия за купата.

„Беше изключително труден мач. Местно дерби, при това на терена на противника. Слава Богу се възползвахме от един шанс, а след това с много умна игра съумяхме да запазим резултата и да се класираме напред“, каза бразилецът.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker