Локомотив (София)

Дончич с остри забележки към ВАР

Треньорът на Локомотив София – Данило Дончич говори след последното домакинство за календарната година на своя тим. „Червено-черните“ загубиха от Арда с 0:1 в мач, който ще бъде запомнен с многото дискусионни ситуации с участието на системата ВАР.

Сърбинът изрази надежда, че ВАР ще започне по-бързо да преработва кадрите и да излиза с решение, за да се спести дългото нервното чакане на решение от системата.

profittips-the best football tips

„Жалко е. Странен мач пълен с емоции, битка, раздаване на всяка част от терена. Положения от едната и другата страна. Отменени голове, дузпи. Къде Арда, къде и ние можехме да бием. Те бяха по-добри първото полувреме, второто ние взехме инициативата.

Имахме две, три чисти положения, не вкарахме. Предишните два мача ние вкарахме в последните минути на Левски и Пирин. Можехме да се върнем в мача, обаче този път нямахме късмет и шансът не беше на наша страна“, сподели Дончич.

“Второто полувреме играхме добре. Момчетата се раздаваха. Очаквах всеки момент да вкараме гол и да се затворим и да пазим резултата докрай. Стана обратното. Готвихме се и за двете опции. Това нямаше голямо влияние върху играта. Просто днес нямахме късмет да вземем поне точка”.

profittips-the best football tips

“Трудно е, когато се вземе отбор по време на първенството. Мисля, че се получи един синхрон и хармония между мен, треньорите, които са работили преди и футболистите. Направихме една добра група. Имаме добра атмосфера в съблекалнята и всяка една тренировка момчетата тренират с удоволствие. Мисля, че с един, двама нови футболисти и с една добра подготовка ще сме много по-добри от сега”, заяви Дончич.

„Имаше голове отменени, засади.Прекъсванията се отразяват много лошо. Очакваш нещо, което искаш да стане в твоя полза, а се случва обратното. ВАР трябва бързо да обработва. Има фал отстрани, те свирят дузпа…Това обаче са правилата“, коментира наставникът на Локомотив София.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker