ТОПФутболЦСКА-София

Лудогорец попари ЦСКА и угаси лампите на „Армията“

Лудогорец победи ЦСКА с 1:0 в среща от 20-ия кръг на Първа лига. Попадението бе дело на Спас Делев след драма в последните минути от продължението. Загубата бе изключително драматична, тъй като това бе последното домакинство преди съоръжението да бъде съборено.

В 7-ата минута отчитаме първата ситуация, когато Бърнард Текпетей стреля от фаул директно към вратата на „червените“, но Бусато демонстрира рефлекс и изби топката в корнер.

profittips-the best football tips

ЦСКА вдигна темпото и в 17-та минута Линдсет намери в наказателното поле с отличен пас Амос Юга, който директно опита изтрел към вратата на разградчани, но топката бе блокирана и не се стигна до гол.

ШАНС ЗА ЦСКА! 35-та минута „червените“ пропуснаха най-чистото положение, след като Назон отне топката от футболист на „орлите“ след което подаде към Хайнц, който проби от дясно. Норвежецът подаде към далечната греда, но нахлуващия Кареасо се размина на сантиметри от това да прати топката в мрежата на Падт.

Втората част започна с опасна ситуация пред вратата на Бусато. Пьотровски отне топката от Юга. Така „орлите“ организираха бърза атака. Топката попадна в Кайо Видал, който в наказателното поле елиминира съпротивата на влезлия като смяна Шакич, бразилецът стреля, но като по чудо топката не влезе в мрежата на „армейците“.

profittips-the best football tips

В 53-ТА МИНУТА ИГРАТА БЕ СПРЯНА ЗАРАДИ ПИРОТЕХНИЧЕСКО ШОУ!

Принудителна смяна в състава на Лудогорец. В 78-ата минута на Дерменджиев му се наложи да прави нова принудителна смяна. Влезлият по спешност в титулярния състав Иван Йорданов получи травма и така на негово място трябваше да се появи Георги Терзиев.

profittips-the best football tips

Амос Юга в 78-ата минута имаше голям шанс да открие резултата след изпълнение на корнер, когато засече с глава, но ударът премина малко над напречната греда.

ГОООЛ! Лудогорец открива резултата в заключителните минути на мача. Сон и Рик Джонатан комбинираха и чрез преодолянаха „червената“ отбрана. Последва подаване към далечната греда на влезлия като резерва бразилец. С топката се разминаха двама футблисти на ЦСКА и така тя стигна до краката на Спас Делев, който на празна врата отбеляза. Бившият футболист на ЦСКА изрази радостта си бурно и подразни феновете от Сектор Г. Последва меле, при което пострада треньорът на вратарите на Лудогорец – Здравко Здравков, който беше ударен в главата.

ЦСКА: 1. Бусато, 6. Християн Петров, 15. Вион, 19. Турицов, 13. Кордоба, 21. Амос Юга, 26. Кареасо, 14. Хайнц, 9. Назон, 11. Фаетон, 7. Линдсет

Лудогорец: 1. Падт, 6. Пиотровски, 8. Гонсалвеш, 9. Антви Дуа, 16. Витри, 17. Идалго Гомес, 24. Вердон, 26. Сонко Сундберг, 30. Педро Енрике, 37. Текпетей, 77. Кайо Видал

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker