ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро: Във футбола няма гаранции, искам да си ходя вкъщи

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира драматичната загуба от Лудогорец. Специалистът е на мнение, че отборът е дал всичко от себе си през последните месеци.

„Нищо, което конкретно мога да кажа. Много тежка загуба за нас. Не заслужавахме да загубим, но това е футболът. Не смятам, че стадионът беше толкова важен. Нашата работа е на терена. Ние се фокусирахме върху нашето представяне.

profittips-the best football tips

Можем да играем срещу Лудогорец конкурентно с най-добрата ни единадесеторка. В Разград отсъстваха играчи. Иван Турицов се бори много през първото полувреме и липсваше. Отборът даде всичко през последните месеци. Ние направихме огромно положително развитие. След загуба не е добре да се говори прекалено положително, защото може да се приеме лошо. Искам да си ходя вкъщи.

Смятам, че малко аз и малко играчите трябва да се подобрим, да дадем най-доброто, но във футбола няма гаранции“, каза още треньорът на „червените“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker